Народ, привіт! Думаю показати корисною темою, раптом комусь буде корисно. Останнім часом помітив, що сон не йде, всю ніч кручусь, а вранці почуваюся, наче й не спав. Думав на нерви, на погоду, а дружина сказала: "Треба оновити білизну на людську, а не цю синтетику з розпродажу". І отут я поліз в мережу. По правді, думав, що підбір постільної білизни - це тільки "колір сподобався чи ні". Виявилось, ціла наука. Тут тобі бязь, ранфорс, сатин... А я в цих назвах плавав, поки не натрапив на один сайт postilnabilyzna.com. Люди, оце скарбниця корисної інфи! Я провів на годину. У них прямо як в довіднику: чітко описані усі матеріали, від бюджетної бязі до преміум сатину та льону. Навіть там є таблиця з порівнянням щільності тканини та того, скільки прань витримує той чи інший комплект. Дуже допомогло мені усвідомити, чому якийсь комплект коштує умовні 800 грн, а другий — 2500. Кілька відкриттів особисто зрозумів: - Виявляється, насправді, українські та європейські розміри сітки суттєво різняться, і перш ніж купувати треба озброїтися сантиметром заміряти ковдру, а не просто довіряти напису «євро». - Ніколи б не подумав, що тепла фланель влітку — це пекло, а сатин дійсно охолоджує, тому що в цієї тканини плетіння ниток інша. - На сайті розписано, як прати, щоб малюнок не зліз після кількох прань. Болісна тема для всіх, у кого пралка паше без відпочинку. Зрештою вирішив придбати на пробу сатиновий комплект від нашого бренду (підтримали своїх). Наразі все добре — спимо як немовля, білизна приємна на дотик, не ковзає й не іскрить. Тому, якщо ти, як і я, до цього моменту думали, що підодіяльник — це не те, в яку треба розбиратись, дуже раджу почитати огляд на цьому ресурсі. Реально економить нерви на підбір та вберігає від придбання кота в мішку. Усім здорового сну!!