Хто вже дивився новий iPhone 17 Pro?

Discussion in 'General discussion' started by kosia, May 28, 2026 at 12:51 PM.

1. kosia

kosia New Member

Сьогодні після роботи випадково завис майже на годину в каталозі eStore, бо хотів просто глянути нові смартфони Apple, а в результаті почав уже серйозно порівнювати моделі. Найбільше увагу зачепив саме iPhone 17 Pro, хоча спочатку навіть не планував дивитись нову серію настільки детально. Помітив, що зараз дуже багато різних конфігурацій і через це складно одразу зрозуміти яку версію реально варто розглядати для себе. У мене ще звичка відкривати по кілька вкладок одночасно, а потім уже сам плутаюсь де яка пам’ять або колір. В eStore хоча б усе виглядає більш зібрано й немає відчуття що тебе постійно перекидає між різними сторінками. Ще стало цікаво чи хтось уже реально придивлявся до нових моделей не просто через новини, а саме через каталоги магазинів. Якось останнім часом багато людей навколо теж почали говорити саме про iPhone 17 Pro, тому вирішив спитати тут думку.

2. simka

simka New Member

Мене теж останнім часом затягнула тема нових iPhone, особливо після того як почав дивитись моделі в eStore перед оновленням телефону. Я якраз відкривав сторінку https://estore.ua/ua/smartfony/iphone-17-pro/ щоб нормально порівняти iPhone 17 Pro по пам’яті та кольорах без цієї постійної плутанини між вкладками. Чесно кажучи, мені зайшло що в eStore сторінка виглядає досить спокійно й можна швидко зорієнтуватись де яка конфігурація. Часто буває, що відкриваєш каталог і половину часу витрачаєш просто щоб знайти потрібну модель, а тут усе більш компактно. Я ще звернув увагу, що поруч одразу можна подивитись аксесуари до iPhone 17 Pro, а це теж зручно коли плануєш змінювати телефон повністю. Для мене великий плюс коли не потрібно переходити по десятках різних категорій заради кількох речей. Якщо тобі зараз цікаво просто спокійно переглянути нову серію без зайвого шуму, то eStore для цього виглядає нормально.

3. bims

bims New Member

Помічаю, що зараз обговорення нових смартфонів Apple стали набагато активнішими, ніж кілька років тому. Раніше люди частіше просто дивились короткі огляди, а тепер реально сидять і довго порівнюють конфігурації в каталогах магазинів типу eStore. Особливо це помітно навколо iPhone 17 Pro, бо там уже багато варіантів пам’яті та різних кольорів корпусу. Я сам недавно допомагав знайомому вибирати новий телефон і ми теж зависли на порівнянні моделей майже на весь вечір. Ще цікаво, що люди зараз одразу дивляться не тільки смартфон, а й аксесуари, кабелі або чохли до нього. Думаю це вже стало звичною частиною вибору нового телефону. У будь-якому випадку добре коли магазин дозволяє спокійно все переглянути без перевантаження інформацією та зайвих переходів.